Update Lush

Twee maanden vliegen voorbij. 6 oktober mocht ik mijn kleine grijze bolletje ophalen, en zoals je kunt zien is mevrouw al aardig gewend hier. Het leek me leuk om jullie weer eens op de hoogte te stellen van kleine Lush, ondanks dat ze snel groeit blijft ze nog maar een kleine kitteh :-)

Ten eerste is ze onwijs lui. Ik geloof dat ze soms wel 18 uur op een dag slaapt, echt LANG! Ze heeft het nog nodig, dat weet ik, maar ik kan me er soms echt over verbazen hoe lang ze ligt te snurken. Bijvoorbeeld als ik nachtdienst heb, ’s nachts slaapt ze lekker alleen en wanneer ik ’s ochtends thuiskom, gaat ze gezellig nog even mee naar bed voor een aantal uur. Haha.

Ook is ze onwijs nieuwsgierig. Overal waar ik ben, wat ik doe: ze wil er absoluut geen seconde van missen. Het is zelfs zo erg dat ze me vergezeld wanneer ik naar het toilet ga haha. Ik kan dan nog net op tijd de badkamer deur dicht doen. ;-) De koelkast springt ze zowat in wanneer ik ‘m opentrek. En ze schaduwt me ieder moment, soms zelfs zo onopvallend dat ik over haar heen struikel of haar perongeluk een paar meter verder schop als ik wil gaan lopen (JA dit is écht een keer gebeurd, zo zielig!!).

Ik kan nog zoveel over d’r vertellen, maar misschien vinden jullie dat allemaal niet zo interessant. Foto’s zeggen genoeg, toch? Het is een schatje, een echte kroelkont. Had niet verwacht dat ik een kat/kitten zo leuk zou vinden!

Hebben jullie ook een huisdier?

 

Advertenties

 1. nien92

  Wat een schatje! Als ik dit zo zie, wil ik ook een kitten!
  Zelf heb ik een konijn en ik zou ontzettend graag een hondje willen! Maar door werk en woonsituatie is dat helaas niet mogelijk nu :(

 2. Renate

  Ahw wat een schatje! <3 ik vind het wel altijd erg leuk om verhalen te horen over dieren haha! Ik zelf heb ook een huisdier, maar dan een hond! Ik hou heel veel van mijn hond, maar katten zijn ook gewoon super schattig!

 3. Marlies

  Awwww wat een lieverd! Wij hebben sinds kort ook 2 kittens, hiervoor had ik niks met dieren maar als ik nu op straat een wildvreemde poes zie lopen ga ik al hoor.. : poeees poes..

 4. Pingback: What to do this weekend: Week 48 « LIFESTYLELOU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s