What to do this weekend: Week 44


Wow, wow, woooow! Het is alweer bijna WEEKEND jongens! Wat is deze week toch voorbij gevlogen, niet? Ik weet nog goed dat mijn vorige ‘what to do this weekend‘ artikel online kwam met daarin dat ik mijn nachtdiensten nog moest gaan uitvoeren en hierna vakantie zou hebben!

Ondertussen zit ik dus alweer op dag 5 van deze vakantie en oh, wat heb ik het toch goed! Ik heb mijn vakantie ingeluid met een shoptripje naar Antwerpen (benieuwd naar mijn aankopen?) en een sushidate met mijn zus, yum! De dag daarna heb ik herfst/kerstinkopen gedaan met mijn moeder in de Intratuin, en woensdag ben ik weer eens gaan winkelen, goh. Donderdag was het feest: mijn moeder werd 50 jaar! We hebben een gezellige dag gehad en ’s avonds weer lekker sushi gegeten (haha, familie sushi.). En nu is het alweer vrijdag.

Vanavond ga ik naar de verjaardag van mijn beste vriendinnetje, en morgen heb ik een feestje hier in mijn woonplaats waarvoor ik woensdag dus een outfit moest scoren – en ik kan je vertellen dat dat is gelukt! Check de sneaker wedges, morgen meer over!

Ook wil ik (natuurlijk) nog een aantal kilometers hardlopen, en vooral genieten: doe mij maar elke dag een broodje carpaccio, mmh! Haha. Maandag en dinsdag heb ik ook nog vakantie, en daarna mag ik weer aan de bak! Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, ik heb nog vakantie!

Wat zijn jullie plannen voor het weekend? 

Follow my blog on Bloglovin’ 

Advertenties

  1. Anne

    Lekkere week heb je gehad! Ik heb dit weekend mijn diploma-uitreiking, ook wel iets leuks om naar uit te kijken dus. Oh, en hardlopen ga ik ook zeker doen!

  2. sabine

    Ik ga ook even heerlijk een weekendje rustig aan doen! Hapje eten met een vriendinnetje, fotootjes schieten, koffietjes drinken. Zoals een weekend hoort te zijn!

    Geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s