Challenge: Run The Elements!


Hi iedereen! Alwéér een artikel over hardlopen, sorry for that. Ik kan mijn site beter RunningLou noemen, niet? ;-) Goed, weer een hardloopartikel, maar wel een interessante voor iedereen! Lees je mee?

Nike Running is een fantastisch programma om je hardloopprestaties bij te houden. Niet alleen kun je je prestaties bekijken, Nike beloont je ook regelmatig met trofeeën en andere badges bij het behalen van een bepaald doel, om je te blijven motiveren! Nog iets extra’s zijn de challenges van Nike. Remember de ‘Gameonworld’ of de ‘Runthistown’ challenge? Dit keer hebben ze iets nieuws bedacht, met als thema – hoe kan het ook anders in het najaar -: Run The Elements.

Ja, leuk Milou, maar ik snap er geen snars van! Ik zal het even uitleggen. Nike daagt je uit om zoveel mogelijk in het ‘slechte weer’ van het najaar te lopen. Met de verschillende elementen regen, kou, sneeuw, wind maar ook hitte moet je dit najaar de wegen zien te trotseren! En dit kun je bewijzen doormiddel van de challenge aan te gaan!

Hoe werkt het? Zoals onderstaande foto aangeeft moet je tot de beschikking zijn van de Nike + Running app. Heb je deze niet op je telefoon? Download ‘m dan hier. En dan, go for a run! Loop zoals je normaal loopt, verbeter jezelf in kilometers en beëindig je run zoals je normaal gesproken doet! Deel je run doormiddel van een screenshot op Twitter of Facebook, met daarbij het element waarin je hebt gelopen achter een tag (#, bijvoorbeeld #regen, #wind). Vergeet niet NikeRunningNL te taggen in je tweets en voor screenshots op Facebook kun je je aanmelden op de officiële Run The Elements NL Facebookpagina.


Erg inspirerend, je kunt van iedereen zien hoever, wanneer en in welke weersomstandigheden ze hebben gelopen. En bovenal motiverend! Want hey, als jij ziet dat twintig andere mensen 10K in de stromende regen hebben gelopen, dan kun jij dat ook! Hoe meer kilometers je maakt, en hoe meer je tagt des te hoger kom je op de ranglijst te staan. En wie wint krijgt een beloooooning ;-)

Goed, ben  je al enthousiast? Ik in ieder geval wel! Ik ga de wind, kou, regen en sneeuw trotseren dit najaar!!! WHO’S WITH ME!?

Voor onduidelijkheden kun je terecht op de Facebookpagina van NikeRunningNL

Bron foto’s

Follow my blog on Bloglovin’ 

  1. Pingback: Running in oktober « LIFESTYLELOU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s