Birthday savings: Nike + SportWatch GPS


Zoals jullie weten is één van mijn grootste hobby’s hardlopen (geworden). Dit natuurlijk gecombineerd met mooie running gear: mijn nieuwe Nike Free’s en het liefst – in de toekomst – de Nike + SportWatch GPS! Wanneer ik dit horloge op internet tegenkom, begin ik zowat te kwijlen. IK WIL ‘M!

Als ik loop, loop ik met mijn geliefde iPhone. Ik heb hierop de Nike + Running app geïnstalleerd, een app die precies registreert hoe ver, waar, en het belangrijkste: hoe snel je loopt! Ik vind het een superfijne app, hierdoor kan ik precies zien wat mijn prestaties zijn. Gelukkig is het zo dat ik mezelf steeds verbeter, steeds gaan er een aantal secondes van mijn gemiddelde af. En dat is wat we willen! 
Maar zo’n iPhone in je hand is niet alles. Ik weet inmiddels niet beter, maar zo’n horloge om je pols wat precies hetzelfde registreert loopt natuurlijk iets gemakkelijker. Want dit horloge doet -zoals ik al zei- precies hetzelfde als de Nike + Running app. Hij registreert ook hoe ver, hoe lang en hoe snel je loopt! Nike is namelijk een samenwerking met TomTom aangegaan waardoor er met een nauwkeurige GPS gewerkt wordt. Doormiddel van een handige USB aansluiting kun je ‘m na je run op je computer aansluiten en wordt er gesynchroniseerd met je Nike + account. Handug!

Ik wil ‘m, ik wil ‘m echt zooo graag! Haha. Hij is ook nog eens mooi (ok. stoer is een beter woord), hij staat sportief! Laat ik nu  binnenkort jarig zijn, hopelijk kan ik na mijn verjaardag deze mooie gadget aanschaffen! Wie weet :-)

    • Milou

      Hehe, nee kan niet.. Van mijn ouders krijg ik al nieuwe hardloopschoenen. En om het aan iemand anders te vragen is te duur. Dus ik vraag gewoon geld, wie weet sprokkel ik ‘m wel bij elkaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s